Розкрили хокейний секрет, який рятує життя водіїв автомобілів

В умовах перепаду температур в автомобілях часто відбувається запотівання стекол бічних і вітрового вікон. Водія це загрожує не тільки зайвим роздратуванням, а й обмеженням видимості, що зі свого боку може призвести до аварії. Експерти британського Королівського автомобільного клубу (RAC) розкрили автомобілістам хокейний лайфхак, як вирішити назавжди проблему

Зокрема, звертається увага, що багато хокеїстів страждають від запотівання внутрішньої поверхні стекол у своїх пластикових масках під час гри на льоду. Щоб запобігти утворенню конденсату, вони обробляють щитки зсередини піною для гоління. Вона створює тонку гідрофобну плівку, яка відштовхує вологу.

Водіям рекомендують нанести невелику кількість піни на чисту ганчірку і ретельно протерти нею скло автомобіля зсередини. Особливу увагу потрібно приділити лобовому склу. Після цього потрібно добре протерти поверхню, щоб видалити розводи. Незважаючи на те, що залишки піни будуть невидимі, вони виконуватимуть свою функцію і запобігатимуть запотіванню. При цьому варто розуміти, що цей лайфхак має тимчасовий ефект і через якийсь час процедуру потрібно буде знову повторити.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти