Експерти розповіли, які бюджетні автомобільні шини не варто купувати

Прагнення заощадити на утриманні автомобіля ставить багатьох водіїв перед вибором між бюджетними та преміальними шинами. Однак експерти компанії Bridgestone попередили автомобілістів про небезпеку використання деяких китайських брендів, зазначивши, що в довгостроковій перспективі вони можуть обійтися автовласникам дорожче.

Технічний директор Bridgestone West Еміліо Тіберіо наголосив, що ціна китайських шин не завжди відповідає їхній якості. Він зазначив, що важливі аспекти, такі як гальмування, можуть бути проблематичними під час використання бюджетних шин.

Різниця між бюджетними та преміальними шинами може бути значною, особливо для коліс більшого розміру. Експерти попереджають, що шини преміум-класу зазвичай виготовляють із високоякісної гуми, що дає змогу їм прослужити довше та забезпечує краще зчеплення з дорогою.

Технічний менеджер Bridgestone Гері Пауелл підкреслив, що шини преміум-класу часто вкладають більше коштів в інновації для скорочення викидів і підвищення ефективності. Наприклад, шини Turanza 6 від Bridgestone забезпечують кращі показники зчеплення на мокрій дорозі, збільшений пробіг і підвищену паливну ефективність.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти