Механік розповів, які вживані машини категорично не варто купувати

Непроста економічна ситуація і війна змушують українських автомобілістів все частіше шукати машини для купівлі на вторинному ринку. Іноді тут можна знайти вкрай привабливі варіанти за доступною ціною. Однак деякі з них вкрай небажані до купівлі. Чому, пояснив досвідчений автомеханік Скотті Кілмер у себе на YouTube-каналі.

Автоексперт звернув увагу на машини, марковані як “відновлені”. Як правило, це авто, які побували в ДТП, були затоплені, опинилися в зоні бойових дій або стихійного лиха, отримавши при цьому значні пошкодження. Згодом вони пройшли серйозні відновлювальні роботи і були “повернуті до життя”. Вони, як правило, мають невисоку ціну, чим і приваблюють потенційних покупців.

Незважаючи на доступність таких авто, Скотті Кілмер категорично не рекомендує купувати їх. Механік застерігає автомобілістів від проблем з “відновленими” машинами в майбутньому. Він вказує на потенційні приховані проблеми, пов’язані з ушкодженнями, які на перший погляд не видно, але надалі обов’язково проявлять себе. Наприклад, пошкодження, спричинені водою, можуть призвести до серйозних проблем з електричними системами, іржі та корозії. У довгостроковій перспективі це потребуватиме дорогих ремонтів і може бути просто небезпечно.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти