Як не потрапити в поле зору поліції: 5 ознак, які привертають увагу патрульних

Мало хто з водіїв в Україні буде радий, якщо його зупинить поліція. Навіть якщо спілкування з патрульними буде абсолютно нешкідливим і доброзичливим, важко позбутися відчуття, що тебе ось-ось за щось оштрафують. У зв’язку з цим “Твоя МАШИНА” пропонує розглянути п’ять ознак, на які звертають увагу інспектори найчастіше, коли приймають рішення про зупинку транспортного засобу.

Брудний кузов: Мити машину важливо не тільки, щоб її естетичний вигляд був приємний оку, а й щоб уникнути зустрічі з поліцейськими. Особливо, якщо забруднені лобове скло в зоні роботи склоочисників або номерні знаки.

Тонування, особливо на лобовому склі: В Україні є встановлені вимоги до тонування скла автомобіля. Якщо машина тонована, це може привернути увагу поліцейських.

Димлення або хлопки з вихлопної труби: Це явище може вказувати на серйозну несправність автомобіля, що здатне привернути зайву увагу поліції.

Вантаж на багажнику, що виступає за габарити: Поліцейські завжди уважні до ситуацій, коли на дорозі з’являється транспорт, що становить загрозу оточуючим. До таких можна віднести і випадки транспортування вантажів у нестандартний спосіб.

Дивна манера водіння: Занадто повільне або агресивне водіння викличе підозри у поліцейських. Є ймовірність, що вони можуть припустити алкогольне або наркотичне сп’яніння водія або появу в нього проблем із самопочуттям.

Також важливо пам’ятати, що завжди потрібно дотримуватися ПДР і поводитися на дорозі акуратно, щоб не привертати увагу поліції.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти