У брелоку сіла батарейка: водіям назвали ТОП-3 способи, як відкрити машину

Батарейка в брелоку-ключі від автомобіля, що сіла, може застати зненацька кожного водія. Водночас багато хто не підозрює, що робити в такій ситуації. У паніці автомобілісти можуть навіть піти на відчайдушні вчинки, на кшталт пошкодження замка або скла в автомобілі. Робити цього, звичайно ж, не варто. Експерти видання “Телеграф” виділили ТОП-3 способи, як відкрити машину без активного брелока.

Механічний ключ
У багатьох брелоках може бути вбудований механічний ключ, яким можна відчинити двері якраз, якщо сіла батарея. Він зазвичай захований всередині і витягується за допомогою спеціальної кнопки або перемикача. Сам замок зазвичай прихований у дверній ручці.

Смартфон
Більшість автовиробників створює для власників автомобілів спеціальні мобільні додатки, які можна встановити на смартфон, щоб активувати окремі функції авто. Щоб ним скористатися, потрібно зареєструватися та прив’язати до свого облікового запису автомобіль за VIN-кодом. Після цього можна активувати опції дистанційного керування, серед яких і відкриття дверей.

Послуги з відкриття замків
У крайньому разі краще викликати на місце співробітників компаній, які професійно займаються розкриттям замків і не зашкодять транспортному засобу. Такі сервіси зараз вкрай поширені, але свої послуги вони надають лише, якщо клієнт доведе, що він є законним власником авто. У деяких випадках простіше знайти магазин, в якому продається батарейка для брелока.

Джерело Telegraf
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти