Які дизельні автомобілі найбільш ненадійні: назвали ТОП-3 найгірших моделі

Ринок дизельних автомобілів славиться своєю економічністю та довговічністю, проте не всі моделі можуть похвалитися надійністю. Згідно з дослідженням порталу WhatCar і сервісу MotorEasy, проведеним серед 21 732 автовласників, було виявлено три моделі дизельних автомобілів, які виявилися найменш надійними за останні два роки. Опитування охопило 178 моделей автомобілів до п’яти років із 32 різних марок, надавши цінні дані про проблеми, з якими стикаються власники.

1. Ford Kuga (2013-2020)
Рейтинг надійності: 76,1%
Ford Kuga попереднього покоління (2013-2020 рр.) починає демонструвати вікові проблеми. В опитуванні 28% власників повідомили про несправності, основними причинами яких стали акумулятор та різноманітні електричні системи, включно із супутниковою навігацією та інформаційно-розважальною системою.

2. Skoda Karoq (2017-дотепер)
Рейтинг надійності: 76,9%
Дизельні моделі Skoda Karoq продемонстрували високий відсоток несправностей, аналогічний бензиновим аналогам (22% проти 23%), але з більш серйозними наслідками. Це призвело до значно нижчого загального рейтингу надійності.

3. BMW 3 серії (2019 – теперішній час)
Рейтинг надійності: 78,0%
Дизельні версії BMW 3 серії виявилися менш надійними, ніж бензинові, з більш високим відсотком несправностей (30% проти 11%). Ці несправності також виявилися більш дорогими і тривалими в ремонті.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти