Найкращі нові автомобілі 2024 року: ТОП найбільш довгоочікуваних моделей

2024 рік обіцяє бути насиченим для автомобільної промисловості з безліччю новинок, які з’являться на ринку. Експерти видання CarWoW виділили низку нових моделей, вихід яких очікується найбільше.

Нові електромобілі

MG Cyberster
MG повертається до свого коріння з новим спортивним автомобілем Cyberster. Цей автомобіль вирізняється м’язистою поставою і ретро-дизайном, націлюючись на серця британських шанувальників класичних спортивних автомобілів.

Renault 5
Renault відроджує легендарний Renault 5 у вигляді електромобіля, зберігши 95% стилю концепту. Автомобіль буде доступний з потужністю до 150 к.с., а версія Alpine A290 для любителів хот-хетчів з’явиться пізніше цього року.

Range Rover EV
Повністю електрична версія люксового позашляховика Range Rover дебютує цього року. Електрична модель обіцяє стати ще більш безшумною і комфортною, ніж її бензинові аналоги.

Lotus Emeya
Слідом за позашляховиком Eletre, Lotus представить новий електричний седан Emeya, який стане альтернативою Tesla Model S. Потужність у 905 к.с. дає змогу розганятися до 0-100 км/год за 3,8 секунди.

Polestar 4
Polestar 4 – це елегантне чотиридверне купе без заднього скла, що дозволяє панорамному скляному даху повністю покривати задній пасажирський салон. Покращена жорсткість шасі сприяє кращій керованості.

Citroen e-C3
Citroen представляє оновлений C3, який тепер буде доступний тільки у вигляді електромобіля. Ця модель початкового рівня обіцяє стати доступною та економічною.

Dacia Spring
Нова Dacia Spring стане найдешевшим електрокаром на ринку, офіційно доступним як автомобіль, а не як квадрицикл, як Citroen Ami.

Peugeot E-5008
Після успішного запуску E-3008, Peugeot представляє більший і практичніший E-5008. Цей стильний автомобіль має квадратну задню частину і додаткову пару сидінь ззаду.

Alfa Romeo Junior
Шикарний позашляховик Alfa Romeo Junior буде доступний як в електричній, так і в гібридній версії, і надійде в продаж влітку.

Cupra Tavascan
Cupra Tavascan – друга повністю електрична модель дочірнього бренду SEAT. Вона відрізняється спортивним дизайном і орієнтована на конкуренцію з Volkswagen ID.5.

Opel/Vauxhall Frontera
Vauxhall Frontera замінює застарілий Crossland і доступний як електромобіль. З новим сучасним дизайном, ця модель стане конкурентом Smart #1 і Volvo EX30.

Opel/Vauxhall Grandland
Оновлений Opel/Vauxhall Grandland, аналог Skoda Enyaq і Nissan Ariya, пропонує запас ходу до 435 миль і загальні деталі кузова з Peugeot E-3008.

Нові бензинові, дизельні та гібридні автомобілі

Ferrari 12 Cilindri
Ferrari представляє заміну 812 GTS під назвою 12 Cilindri. Назва натякає на двигун із 12 циліндрами, що забезпечує високу продуктивність і потужність.

Renault/Dacia Duster
Третє покоління бюджетного позашляховика Dacia Duster стало більш високотехнологічним і продовжує пропонувати відмінне співвідношення ціни і якості.

BYD Seal U
Гібридний позашляховик BYD Seal U, що підключається, стане конкурентом таких моделей, як Kia Sportage і Toyota RAV4, і надійде в продаж навесні.

Genesis GV80 Coupe
Genesis представляє нове купе на базі розкішного позашляховика GV80, пропонуючи більш спортивний варіант для тих, хто цінує стиль і продуктивність.

Toyota Land Cruiser
Новий Toyota Land Cruiser покращив свої позашляхові можливості та став ще більш надійним і прохідним.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти