Названо 6 азіатських автомобілів, від купівлі яких варто утриматися

Азіатські автомобілі часто славляться своєю надійністю та високою якістю. Однак не всі моделі та марки відповідають високим очікуванням. Експерти видання GO звертають увагу на шість азіатських автомобілів, від купівлі яких краще утриматися, виходячи з думок експертів і власників.

1. Nissan Versa
Ранні версії Nissan Versa були відомі частими несправностями трансмісії, особливо з варіатором (CVT). Ці проблеми призвели до високої вартості ремонту та негативної репутації моделі щодо надійності.

2. Mitsubishi Mirage
Незважаючи на доступність і паливну економічність, Mirage часто критикують за слабку продуктивність, погану керованість і низьку якість інтер’єру.

3. Kia Rio
Kia Rio критикують за недостатні функції безпеки та менш комфортну їзду порівняно з конкурентами. Крім того, модель опинилася в списку найбільш небезпечних автомобілів для водіння.

4. Toyota bZ4X
Перший електромобіль Toyota, bZ4X, не виправдав очікувань. Модель критикують за недостатню дальність ходу і обмежені можливості зарядки, що робить її менш конкурентоспроможною.

5. Suzuki Grand Vitara
Grand Vitara зазнала критики за низьку економію пального, застарілий дизайн інтер’єру та загальну продуктивність, яка не відповідає сучасним стандартам.

6. Hyundai Veloster
Veloster першого покоління був амбітним за дизайном, але зіткнувся з критикою за грубу їзду, низьку якість матеріалів інтер’єру та проблеми з надійністю, особливо в моделей із турбонаддувом.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти