Назвали 5 автомобілів, які краще купувати з пробігом

Купівля автомобіля з пробігом завжди таїть у собі низку ризиків і загроз, до яких слід проявляти особливу увагу. Водночас є марки і моделі машин, які в уживаному вигляді навіть більш привабливі, ніж у новому. Такі авто все ще надійні та продуктивні, але коштують на порядок дешевше. Експерти видання Avtosota виділили 5 моделей, які краще купувати не з салону.

Honda Accord
Модель 2022 володіє безліччю сучасних конструкторських і дизайнерських рішень, але важливо і те, що вона є однією з найбільш безпроблемних за останні роки. Це автомобіль, про покупку якого з пробігом ви точно не пошкодуєте.

Audi A3
Розкішний седан гарний як усередині, так і зовні. Модель у віці від 1 до 3 років матиме все ще актуальні технології та параметри, але коштувати при цьому набагато дешевше за нову.

Hyundai Sonata
Модель дуже надійна. З одного боку це вагомий аргумент для купівлі її в уживаному вигляді. З іншого – додатковий привід вивчити історію автомобіля. Через свою видатну довговічність Sonata вкрай популярна в комерційній сфері, зокрема таксі. Такі машини можуть коштувати ще дешевше, але мати величезний пробіг і, як наслідок, підвищений знос вузлів і агрегатів.

Mazda3
Стильний хетчбек з відмінною продуктивністю і високим ступенем надійності принесе вам масу задоволення від водіння.

Honda Civic 2022
Японець представлений на ринку в кузовах хетчбек і седан. Обидва варіанти мають відмінну надійність, хорошу продуктивність і комфорт від водіння.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти