Назвали 5 кросоверів, купівлі яких слід уникати у 2024 році

Останніми роками кросовери в Україні стали одним із найпопулярніших видів авто. Українці цінують їх за вседорожність і комфорт від водіння. При цьому далеко не всі моделі навіть популярних марок варті уваги і варті своїх грошей. Видання GO виділило 5 моделей кросоверів, які у 2024 році краще обходити стороною.

Mustang Mach-E
Електричний спортивний кросовер може здатися гарним придбанням, але експерти стверджують, що він сильно переоцінений. Його конкурент в особі Tesla Model Y має кращу репутацію і більш сучасні технології.

Ford Escape
“Американець” значно поступається за низкою параметрів своїм конкурентам Toyota RAV4 або Mazda CX-5.

Acura RDX
Непогана модель, але у своєму ціновому сегменті вона просто непорівнянна з BMW X3, який кращий за неї практично в усьому – у продуктивності, якості збірки, технологіях і безпеці.

Ford Edge
Середньорозмірний кросовер не особливо надійний, має застарілі технології та високу витрату палива. Його конкуренти в особі Kia Telluride або Hyundai Palisade виглядають значно привабливіше.

Jeep Grand Wagoneer
Дуже дорога модель, яка навряд чи варта тих грошей, які за неї просять. За аналогічну ціну можна без тіні жалю взяти розкішний Range Rover із гібридними технологіями.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти