Негайно заглушіть двигун і викличте механіка: назвали один небезпечний сигнал в автомобілі

Деякі автомобілісти зневажливо ставляться до індикаторів на приладовій панелі, вважаючи, що вони мають виключно рекомендаційний характер, а поки машина їздить, то і турбуватися нема про що. Але експерти попереджають, що це докорінно неправильний підхід. Зокрема, видання Sante Plus називає один небезпечний сигнал, побачивши який потрібно негайно заглушити двигун і викликати на місце механіка.

Експерти звертають увагу, що таким є жовтий індикатор “Check Engine”, який загоряється на приладовій панелі, якщо є якісь проблеми з двигуном. Якщо він просто горить, це може свідчити про незначні несправності або неполадки. Однак миготлива лампочка попереджає про небезпечну ситуацію, ігнорувати яку категорично не можна.

Зазначається, що причинами активації цього сигналу можуть бути поломки каталітичного нейтралізатора, електронної системи управління двигуном, системи подачі палива та інших важливих компонентів. Провести більш повну діагностику та усунути проблему в такій ситуації можна лише в сервісному центрі. Тому не можна гаяти часу і краще одразу звернутися по допомогу до фахівця.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти