Стали відомі ТОП-5 автобрендів з найнадійнішими двигунами

Двигун в автомобілі є найважливішим компонентом, без якого експлуатація транспортного засобу за прямим призначенням просто неможлива. У зв’язку з цим під час вибору машини варто насамперед звертати увагу на надійність і стан силового агрегату. Незважаючи на те, що кожна ситуація індивідуальна, є деякі марки авто, які за замовчуванням мають надійні і довговічні мотори. Експерти видання GO виділили ТОП-5 таких автобрендів.

5. Ford
Один із найстаріших автомобільних виробників США розбиває міфи про те, що надійні автомобілі сьогодні виробляються лише в Азії. Довговічні та міцні мотори Ford 5.0 Coyote V8 та 3.5 V6 EcoBoost дадуть фору багатьом агрегатам з Японії чи Кореї.

4. Chevrolet
Незважаючи на те, що останнім часом на машини марки Chevrolet надходить дедалі більше нарікань, більшість із них не стосується силових установок. Багато в чому, саме надійні двигуни утримують репутацію американської марки на плаву.

3. Lexus
Люксовий підрозділ Toyota давно завоював імідж виробника надійної та довговічної техніки. Lexus регулярно потрапляє в ТОП всіляких рейтингів надійності, не в останню чергу завдяки своїм безвідмовним двигунам.

2. Honda
Ще один японський бренд, який десятиліттями вибудовував свою репутацію виробника надійних двигунів. Вважається, що в середньому будь-який автомобіль цієї марки легко проходить 400 000 кілометрів.

1. Toyota
Не можна бути найбільш продаваним і надійним брендом у світі, маючи ненадійні двигуни. Toyota за останні десятиліття стала еталоном надійності, випускаючи міцні мотори не тільки для своїх потреб, а й для інших виробників.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти