Назвали 6 причин, чому багатії не купують розкішні автомобілі

Автомобілі класу люкс, здається, створені для того, щоб задовольняти попит розпещених успіхом і багатством водіїв. Шикарні автівки з ексклюзивним інтер’єром і видатними характеристиками можуть дозволити собі тільки справді заможні люди. Однак далеко не всі багатії прагнуть купувати розкішні моделі. Експерти видання GO опитали низку експертів і назвали, як мінімум, 6 вагомих на те причин.

Висока амортизація
Фінансовий консультант Кевін Гаффман звернув увагу, що розкішні автомобілі втрачають до 20% своєї вартості в перший рік експлуатації. Він зазначив, що люди, які багато працювали, щоб заробити свої статки, не будуть так розкидатися грошима. Машину вони часто сприймають як актив, який не повинен швидко знецінюватися.

Практичність
Розкішні автомобілі гарні лише тоді, коли вони використовуються в особливих випадках або для розваг. В інших ситуаціях вони малокорисні. Ще один досвідчений фінансовий консультант Дерек ДіМанно пояснив, що багато людей з великими активами віддають перевагу функціональності та співвідношенню ціни і якості.

Інвестиційне мислення
Екс-президент компанії Greiner Buick GMC Девід Дж. Грейнер пояснив, що більшості багатих людей притаманне «інвестиційне мислення». Роблячи значуще придбання, вони сподіваються, що в майбутньому воно окупиться зі збільшенням вартості. Замість того, щоб витрачати сотні тисяч або навіть мільйони на машину, вони вкладуть свої гроші в акції або нерухомість, які приноситимуть прибуток.

Тонкий статус
Багато заможних людей вважають за краще не привертати до себе великої уваги і не демонструвати відкрито своє багатство. Генеральний директор компанії Leverage Planning Ретт Стуббендек підкреслив, що сьогодні залишатися непоміченим – ключ до успіху для багатих. Він пояснив, що в нестабільні економічні часи виставлення напоказ дорогого автомобіля може привернути небажану увагу.

Досвід важливіший за речі
Ханффман додав, що багаті можуть купити практично все, що захочуть, але тільки не унікальний досвід. Саме тому заможна людина, швидше, витратить гроші на враження, ніж на розкіш речі. За словами експерта, пам’ять або особистісне зростання, отримані завдяки подорожам, хобі або навчанню, можуть бути набагато ціннішими, ніж машина, що знецінюється.

Електромобілі – це майбутнє
Сьогодні багато успішних сфер діяльності, де багатії збивають свої статки, так чи інакше пов’язані з майбутнім і технологіями. Тому не дивно, що заможні й успішні люди більше зациклені на останніх технологічних інноваціях, ніж на традиційній розкоші.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти