Не тільки в МВС: в Україні з’явився новий спосіб отримати водійські права

Українці звикли, що для отримання послуг, пов’язаних з керуванням або володінням транспортним засобом, необхідно звертатися до МВС, а саме до відомчих сервісних центрів. Віднедавна це більше не єдиний спосіб отримати права або оформити реєстрацію автомобіля.

Як повідомила в інтерв’ю РБК-Україна директор департаменту надання адміністративних послуг КМДА Наталія Шамрай, українці можуть вільно скористатися цілим спектром профільних послуг у Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП). Незважаючи на війну, вони працюють у штатному режимі і допомагають громадянам за більш ніж 450 напрямами.

За словами Шамрай, у ЦНАПі оформити водійське посвідчення можна за 15 хвилин. Тут же є можливість реєстрації/перереєстрації транспортного засобу. Чиновниця наголосила, що така опція дає змогу оптимізувати надання послуг громадянам. Приміром, коли жінка виходить заміж і отримує в ЦНАПі свідоцтво про шлюб, тут же вона може одразу переоформити права і техпаспорт на машину з урахуванням зміни анкетних даних.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти