Назвали 5 дизельних двигунів із високою надійністю: довго служать і не ламаються

Дизельні двигуни високо цінуються автомобілістами через свою економічність і продуктивність, проте багато хто також відзначає високу надійність цих моторів. Причому є моделі, які апріорі вважаються довговічними і витривалими. Експерти видання Telegraf виділили 5 таких агрегатів, які десятиліттями служать і не ламаються.

Volkswagen TDI серії EA288 і EA189
Турбовані мотори проявили себе з 2012 року як надійні та економічні агрегати. Ними комплектувалися автомобілі Volkswagen, Audi, Skoda і Seat.

BMW серії N47 і B47
Турбодизелі від BMW, які випускали з 2007 по 2014 рік, за умови правильного обслуговування показали високу витривалість. Після 2014 року їх замінили B47 (2.0d), які також виявилися не гіршими.

Mercedes OM651
З 2008 року модель активно почали впроваджувати в автомобілях Mercedes-Benz, включно з E-класом, S-класом, ML/GLE і Sprinter. Водії відзначають не тільки високу надійність моторів, а й також їхню плавну роботу, високу тягу і невибагливість в обслуговуванні.

Toyota 1GD-FTV
Цей мотор випускається з 2015 року і відтоді зарекомендував себе виключно з хорошого боку. Ним комплектують пікапи Hilux, позашляховики Prado і Fortuner.

Isuzu 4JJ1
Модель виробляється з 2007 року і використовується в цілій низці пікапів і позашляховиків Isuzu, Holden, Opel/Vauxhall.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти