Як полагодити двірники за допомогою однієї кнопки в автомобілі: водіям розкрили секрет

Багато автомобілістів часто стикаються з неприємностями, пов’язаними з несправними щітками склоочисників. Непрацюючі щітки залишають смуги на лобовому склі, погіршуючи видимість і створюючи небезпечні ситуації на дорозі. Зазвичай, зіткнувшись із цією проблемою, водії змушені витрачати значні суми на заміну щіток та їхнє встановлення. Однак нещодавно в TikTok з’явився відеоролик, який обіцяє розв’язати цю проблему швидко і без великих витрат.

Користувач під ніком @master_driver666, відомий своїми корисними автомобільними лайфхаками, поділився новим трюком із заміни щіток склоочисників. Його відео стало справжнім хітом серед автомобілістів, набравши понад 14 200 репостів і 60 000 лайків лише за кілька днів.

У своєму відеоролику блогер докладно пояснює, як за допомогою простої маніпуляції можна легко замінити щітки склоочисників. На початку запису він стоїть поруч зі своїм автомобілем і демонструє чорну кнопку, розташовану на важелі щітки. «Щітка склоочисника не може очистити скло? Підійдіть і подивіться, тут є чорна кнопка”, – каже він.

Процес заміни щіток склоочисників включає такі кроки:

– Знайдіть чорну кнопку на важелі щітки склоочисника.

– Притримайте кнопку рукою.

– Акуратно тягніть щітку вгору, поки вона не зніметься.

Цей простий метод дає змогу швидко і без особливих зусиль зняти старі щітки і встановити нові. Таким чином, можна уникнути дорогого візиту в автосервіс і заощадити значну суму грошей.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти