Які машини купувати категорично не можна: назвали 7 поганих ознак

Для українських автолюбителів купівля вживаного автомобіля може бути оптимальним рішенням з огляду на важку економічну ситуацію в країні, а також постійне зростання цін на нові машини. Водночас така інвестиція несе в собі цілу низку ризиків, ігнорувати які може бути собі дорожче. Експерти звертають увагу, що деяких видів авто з пробігом краще взагалі уникати, щоб не отримати джерело постійних проблем.

Багаторазова передача прав власності: постійна зміна власників нічого доброго про машину не говорить. Наївно вважати, що ви станете тим самим, хто роздивиться в машині прихований потенціал і кому вона припаде до двору.

Відсутність технічного обслуговування: якщо машину не обслуговували належним чином, майже напевно у неї є цілий набір «хронічних» проблем.

Невідповідність пробігу: така ознака свідчить про спробу колишніх власників приховати справжній вік та історію експлуатації транспортного засобу, а значить – і потенційні несправності машини.

Відновлений автомобіль: машина, найімовірніше, пережила ДТП, інші серйозні пошкодження після стихійного лиха або нещасного випадку. У неї можуть бути приховані серйозні проблеми, які замаскували для перепродажу.

Несправності вихлопної системи: лагодження може обійтися в кругленьку суму.

Відгуки: якщо в інтернеті знайшли коментарі про машину колишніх власників, і вони не вселяють оптимізму, вочевидь, краще відмовитися від подальшого розгляду цього авто як потенційної покупки.

Експлуатація в таксі та комерційній сфері: якщо машина служила для регулярних перевезень, навіть при невеликому віці, у неї, напевно, є істотний ступінь зносу ключових вузлів і механізмів.

Географічна історія: експлуатація авто в гірських районах, умовах бездоріжжя або великих містах, може свідчити про потенційні проблеми, пов’язані зі зносом ходової, трансмісії та двигуна.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти