6 американських автомобілів, від купівлі яких краще утриматися

Сьогоднішні ринкові умови змушують споживачів бути особливо пильними під час вибору автомобіля. Водночас, незважаючи на доступ до різноманітної інформації про транспортні засоби, багато хто продовжує потрапляти в пастку, купуючи автомобілі з проблемами в продуктивності та надійності. Експерти видання GO провели власне дослідження, за підсумками якого виокремили низку американських автомобілів, яких варто уникати під час купівлі.

Chrysler 300
Цей автомобіль, що посідає шосте місце в списку «20 автомобілів, яких слід уникати за всяку ціну в 2023 році» від Money Inc., відстає від конкурентів у технологіях і надійності. Висока ціна та обмежена доступність запасних частин роблять його сумнівним вибором.

Buick Encore GX
Моделі Buick, включені до списку TopSpeed «15 найбільш ненадійних автомобільних брендів 2023 року», мають низький прогнозований рейтинг надійності 54 зі 100. Encore GX страждає від проблем із гальмами, двигуном і паливною системою.

Ford Explorer
Журнал Torque News помістив Explorer до списку «Найгірших автомобілів, позашляховиків і вантажівок, які можна купити у 2023 році». Він має високу ціну і проблеми з надійністю, роблячи його непривабливим вибором.

Dodge Caravan
Caravan посідає перше місце в списку автомобілів Money, яких слід уникати. Повільне прискорення і погана економія палива роблять його незбалансованим варіантом.

Cadillac XT4 Sport
Motor1 включив XT4 Sport до списку «Найкращі та найгірші автомобілі, на яких ми їздили у 2023 році», зазначивши проблеми з двигуном і салоном. Незважаючи на це, Cadillac XT4 залишається дорогим і незбалансованим вибором.

Lincoln Aviator
Aviator потрапив до списку найбільш ненадійних автомобільних марок TopSpeed з рейтингом надійності 54/100. Проблеми з електронікою, системою приводу і підвіскою роблять його ризикованим вибором.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти