Назвали оптимальний пробіг для купівлі вживаного автомобіля

Купівля вживаного автомобіля дає змогу автомобілісту заощадити кошти, але приховує в собі безліч прихованих загроз, які так чи інакше пов’язані з пробігом та інтенсивністю експлуатації транспортного засобу попередніми власниками. Низка експертів вважають, що є певна критична позначка, після досягнення якої старий автомобіль краще обходити стороною. Видання GO пише, що це 100 000 миль або приблизно 160 000 кілометрів пробігу.

Роб Діллан, засновник компанії EVhype, пояснює, що перевищення позначки в 160 000 кілометрів часто пов’язане зі збільшенням ймовірності великих технічних проблем, таких як поломки двигуна, трансмісії та підвіски. Ремонт або заміна таких компонентів може коштувати значні суми, які можуть перевищити початкову економію від купівлі автомобіля з високим пробігом.

Експерти також зазначають, що навіть без серйозних поломок автомобілі із зазначеним пробігом можуть вимагати частішого і дорожчого обслуговування. Заміна зношених деталей і регулярні технічні перевірки можуть збільшити загальну вартість володіння таким автомобілем.

Незважаючи на те що надійні бренди можуть мати більш довговічні моделі, експерти наголошують, що регулярне обслуговування і правильне використання є ключовими факторами в продовженні терміну служби автомобіля. Історія обслуговування, місце експлуатації та загальний стан автомобіля також відіграють важливу роль при оцінці його надійності та цінності.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти