Представили недорогого китайського конкурента Porsche Taycan із запасом ходу 710 км: фото

Китайська компанія GAC презентувала свій новий електрокар Aion Hyper GT. Авто позиціонується як недорогий конкурент Porsche Taycan зі стильним дизайном і багатим оснащенням.

У GAC Aion Hyper GT спереду вузька світлодіодна оптика, а на бампері розташувалися кілька повітрозабірників. Задні ліхтарі широкі, але їх чудово доповнює компактний дифузор. Габарити новинки становлять 4886*1917*1449 мм при колісній базі 2920 мм. Із заводу електрокар комплектується 19-дюймовими легкосплавними колісними дисками. У продаж машина надійде в кількох колірних виконаннях. Коефіцієнт аеродинамічного опору GAC Aion Hyper GT дорівнює лише 0,1975, що є вражаючим показником.

Оснащення новинка отримала вельми солідне. Зовні машина практично напхана всілякими датчиками і камерами, які допомагають водієві з керуванням авто. Інформація виводиться на 8,8-дюймову цифрову панель приладів і 14,6-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи. Є також голосовий помічник із ШІ та технологія напівавтономного водіння. В оснащення також входить аудіосистема з 23 динаміками, бездротова зарядка для гаджетів і підігрів передніх сидінь.

У рух GAC Aion Hyper GT приводить 340-сильний електромотор, який забезпечує прискорення з 0 до 100 км/год лише за 4,9 секунди. Живить силову установку батарея ємністю 80 кВт⋅год, яка забезпечує запас ходу на рівні 710 км.

Вартість електрокара починається від 28 100 доларів.

Джерело CarNewsChina
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти