ТОП-10 автомобілів, для яких безпека на першому місці

Чимало автомобілістів ставлять у пріоритет питання безпеки експлуатації транспортного засобу, у зв’язку з чим, підходять до вибору автомобіля особливо прискіпливо. Спеціально для таких водіїв видання TopSpeed провело власне дослідження, засноване на оцінках Національного агентства безпеки дорожнього руху США (NHTSA). Експерти виділили ТОП-10 сучасних автомобілів, для яких безпека водія і пасажирів перебуває на першому місці.

10. 2024 Subaru Ascent
Загальна оцінка безпеки NHTSA: 5 з 5
Subaru Ascent славиться своєю надійністю та високим рівнем безпеки. Цей середньорозмірний позашляховик обладнаний стандартними функціями безпеки, такими як система запобігання зіткненням та адаптивний круїз-контроль.

9. 2024 Nissan Pathfinder
Загальна оцінка безпеки NHTSA: 5 із 5
Nissan Pathfinder пропонує просторий інтер’єр і сучасну систему безпеки, включно з інтелектуальною системою екстреного гальмування та моніторингом сліпих зон.

8. 2024 Ford Explorer
Загальна оцінка безпеки NHTSA: 5 з 5
Ford Explorer, один із найпопулярніших позашляховиків у США, оснащений безліччю технологій безпеки, таких як система утримання смуги руху та автоматичне екстрене гальмування.

7. 2024 Mazda CX-30
Загальна оцінка безпеки NHTSA: 5 із 5
Mazda CX-30, відомий своїм стильним дизайном і відмінною керованістю, також пропонує найвищий рівень безпеки з такими функціями, як адаптивний круїз-контроль і система запобігання зіткненням.

6. 2024 Honda HR-V
Загальна оцінка безпеки NHTSA: 5 із 5
Honda HR-V – компактний кросовер із багатим набором стандартних функцій безпеки, включно із системою допомоги під час гальмування та камерою заднього виду.

5. 2024 Mazda 3
Загальна оцінка безпеки NHTSA: 5 з 5
Mazda 3 заслуговує на увагу не тільки своїм спортивним дизайном і динамікою, а й високою безпекою. Автомобіль оснащений системами моніторингу сліпих зон і допомоги при екстреному гальмуванні.

4. 2024 Toyota Prius
Загальна оцінка безпеки NHTSA: 5 з 5
Toyota Prius, лідер серед гібридних автомобілів, також пропонує високий рівень безпеки завдяки адаптивному круїз-контролю та системі попередження про зіткнення з функцією автоматичного гальмування.

3. 2024 Honda Accord
Загальна оцінка безпеки NHTSA: 5 з 5
Honda Accord, один із найпопулярніших седанів, продовжує традицію високого рівня безпеки з комплексним набором систем, включно із системою запобігання виїзду зі смуги та адаптивним круїз-контролем.

2. 2024 Acura Integra
Загальна оцінка безпеки NHTSA: 5 з 5
Acura Integra поєднує спортивний стиль і високу безпеку. Серед стандартних функцій безпеки – система попередження про фронтальне зіткнення та система моніторингу сліпих зон.

1. Genesis G80
Загальна оцінка безпеки NHTSA: 5 із 5
Genesis G80 очолює список завдяки своєму елегантному дизайну та передовим системам безпеки. Серед них – система запобігання зіткненням із розпізнаванням пішоходів і система допомоги під час руху шосе.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти