Назвали 5 марок авто з поганими двигунами, від яких краще триматися подалі

Під час вибору авто показник вартості може мати ключове значення, проте інколи за доступністю машини ховаються всілякі підводні камені, які в майбутньому змусять власника витратити на порядок більше коштів, аніж він зекономив. Не в останню чергу це стосується двигуна, заміна або ремонт якого може обійтися в половину вартості машини. Експерти видання GO виділили 5 відомих марок автомобілів, які традиційно комплектуються моторами низької надійності. І хоча іноді ці машини можуть коштувати недорого, краще триматися від них подалі.

1. Land Rover
Експерти зазначають, то у Land Rover просто неймовірно дороге обслуговування. Причому, проблем із двигуном хоч відбавляй. Сюди входять постійні витоки мастила, несправності ланцюга ГРМ і перегрів.

2. Subaru
У лінійці японського бренду є кілька по-справжньому гідних і надійних моделей, але в більшості випадків двигуни на машинах Subaru не вирізняються довговічністю і безвідмовністю. Найчастіше спостерігаються такі проблеми, як вихід з ладу прокладки головки блоку циліндрів і пропуски запалювання в циліндрах.

3. Mazda
Стильні японські автомобілі страждають від хронічних проблем з турбокомпресорами і ланцюгами ГРМ. Як правило, такі недоліки проявляються у моделей Mazda RX-8 і Mazda RX-7.

4. Volvo
Авто шведського виробника технологічні та безпечні, загалом надійні, але їхні двигуни залишають бажати кращого. Низка моделей демонструють несправності електричної системи та відмови турбокомпресора. Також регулярно надходять скарги на відмову електроніки та раптову втрату потужності двигуна.

5. Alfa Romeo
Італійський бренд славиться своїм витонченим і неперевершеним стилем, але ось у надійності йому ще далеко до ідеалу. Мотори Alfa Romeo відомі своїми проблемами з пропуском запалювання в двигуні. Також власники нарікають на проблеми з електрикою і відмову антиблокувальної системи.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти