Назвали 6 автомобілів, які стрімко знецінюються

При виборі автомобіля ціна майже завжди відіграє ключове значення. Причому, нерідко для покупця важливо, щоб вартість транспортного засобу і після купівлі довгий час залишалася на високому рівні. Це має значення для тих, хто планує в майбутньому перепродати машину. Експерти видання GO виділили шість моделей, які точно не підійдуть таким автомобілістам. Вони знецінюються швидше за інших.

1. Hyundai Genesis
Genesis – дводверне купе з розкішної лінійки Hyundai, що за ціною конкурує з Lexus і Acura. Однак, за даними Megazinos.com, Hyundai Genesis швидко знецінюється на 38% від своєї роздрібної вартості в перший рік. Рекомендується купувати цей автомобіль уживаним, оскільки він швидко втратить у ціні.

2. Kia Cadenza
Cadenza входить до лінійки псевдо-розкішних автомобілів Kia. Цей більший седан є найкращим вибором при покупці уживаним, оскільки, як і Genesis, він втрачає 38% своєї вартості протягом першого року.

3. Maserati Ghibli
Деякі розкішні автомобілі також стикаються з аналогічними проблемами амортизації. Ghibli, спортивний седан від італійського автовиробника Maserati, являє собою автомобіль класу люкс. Однак у Ghibli є свої проблеми, включно з дешевими деталями, такими як управління вікнами. За даними US News, висока стартова ціна і сумнівна надійність відіграють значну роль у швидкій втраті вартості автомобіля. За п’ять років Ghibli знецінюється на 56,3%, що пов’язано з його нижчими деталями і проблемами з надійністю. Можливо, краще пошукати розкішний автомобіль в іншому місці, якщо ви хочете продати свою поїздку пізніше.

4. BMW 7 серії
Розкішна ціна включає в себе першокласні функції і новітні автомобільні технології. Однак це також може означати, що автовиробник постійно конкурує сам із собою, як і у випадку з BMW 7 серії. Нові моделі вирізняються чудовими технологіями і шикарним оздобленням салону, але їхні непомірні ціни та сильна конкуренція швидко знижують їхні ціни під час перепродажу. За п’ять років BMW 7 серії знецінюється більш ніж на 50%.

5. Ford Expedition
Цей великий автомобіль є одним з найбільш продаваних позашляховиків Ford, і протягом п’яти років його вартість буде швидко знецінюватися. Expedition може бути і хороший для перевезення сімей, але вона не настільки хороша, щоб зберегти свою цінність. Середня величина амортизації Ford Expedition становить 50,7% за п’ятирічний період.

6. GMC Yukon
Yukon – ще один великий позашляховик, який є надійним автомобілем і сподобається батькам із зайнятими дітьми. На жаль, він також є пожирачем бензину. За даними Megazinos.com, Yukon знецінюється на 33% у перший рік. Незважаючи на те, що він надійний і ідеально підходить для перевезення великих сімей, він швидко втрачає в ціні через сумнівну витрату пального.

Причини швидкої амортизації

Висока стартова ціна: Автомобілі класу люкс і преміум-класу часто мають високу стартову ціну, яка швидко знижується через високу конкуренцію і появу нових моделей з поліпшеними технологіями.

Сумнівна надійність: Автомобілі з репутацією ненадійних, таких, що потребують частих ремонтів або використання дешевих деталей, швидше втрачають у ціні.

Великі експлуатаційні витрати: Висока витрата палива, дорогі запчастини та обслуговування можуть відлякати покупців на вторинному ринку.

Високі темпи розробки: Швидка поява нових моделей із кращими характеристиками та функціями призводить до швидкого застарівання попередніх версій.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти