Назвали ТОП-3 автомобіля з ідеальною ціною: ніколи не пошкодуєте про покупку

На сьогоднішній день на автомобільному ринку представлені тисячі найрізноманітніших моделей автомобілів, що робить вибір нового транспортного засобу непростим завданням. Водночас, якщо відштовхуватися від ціни, то далеко не кожна машина на ділі варта своїх грошей. Автомобільний експерт Мелані Муссон рекомендувала автолюбителям звернути увагу на ТОП-3 найкращих моделі, які, на її думку, мають ідеальну вартість.

Кожне авто зі списку має доступне обслуговування, високий показник паливної ефективності та високу ліквідність, що особливо важливо для подальшого перепродажу.

Honda Civic
Культовий седан торгується за ціною від 23 950 доларів на американському ринку. Незважаючи на компактні габарити, салон авто вельми просторий і місткий. Модель вирізняється хорошою надійністю і невибаглива в обслуговуванні.

Honda Odyssey
Цей мінівен пропонує комфортні поїздки для 8 пасажирів, а двигун V6 дає водієві відчуття плавної та динамічної їзди. У Штатах модель продається за 38 240 доларів.

Subaru Outback
Середньорозмірний кросовер вирізняється міцністю і надійністю. При цьому він вельми економічний у питанні витрати палива, а внутрішній простір дає змогу забезпечити максимальний комфорт. До того ж ця модель оснащена повним приводом, який дає додаткову впевненість водієві.

Джерело GO
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти