П’ять типів автомобілів, яких радять уникати автомобільні експерти

Автомобільні експерти знають всі тонкощі ремонту та обслуговування автомобілів, і їхній вибір транспортного засобу ґрунтується на багатому досвіді та знаннях. Зокрема вони добре обізнані про авто, яких краще уникати під час купівлі. Експерти видання GO виділили п’ять таких типів машин.

1. Розкішні автомобілі з високою амортизацією
Розкішні автомобілі, такі як BMW, Mercedes-Benz і Audi, часто втрачають значну частину своєї вартості в перші кілька років. Джефф Кадд, засновник Find The Best Car Price, зазначає, що деякі з цих автомобілів можуть втратити більше половини своєї вартості за короткий період. Така амортизація може стати стримуючим фактором для тих, хто розглядає автомобіль як довгострокову інвестицію.

2. Автомобілі з високим ризиком відповідальності
Деякі автомобілі становлять підвищений ризик для водія і пасажирів.Бен Майкл, директор автомобільного підрозділу Michael & Associates, вважає, що Kia Rio і Kia Forte потрапляють до списків найнебезпечніших для водіння автомобілів за статистикою смертельних випадків.Крім того, ці моделі схильні до викрадень, що також робить їх менш привабливими для купівлі.3. автомобілі з ненадійною репутацією
Автомобілі, відомі частими поломками і високими витратами на ремонт, також перебувають у списку небажаних. Шон Міллер, старший автор журналу Modified Rides, наводить приклад Fiat 500, який має часті проблеми з надійністю, і Land Rover Discovery, який вирізняється високими витратами на технічне обслуговування. Такі моделі можуть значно збільшити загальну вартість володіння автомобілем.

3. Пожирачі бензину
Автомобілі з низькою паливною економічністю невигідні з фінансової та екологічної точок зору. Джефф Кадд підкреслює, що зі зростанням цін на паливо такі машини стають дедалі менш привабливими для економних споживачів. Jeep Renegade, наприклад, відомий своєю поганою економією палива і неякісним складанням.

4. Автомобілі із застарілими функціями
Технології постійно розвиваються, і автомобілі із застарілими функціями можуть значно поступатися сучасним моделям. На ринку, де важливі сучасні функції безпеки та підключення, застарілі автомобілі можуть втрачати у вартості та погіршувати загальне враження від водіння. Кадд зазначає, що відсутність сучасних технологій може стати серйозним недоліком під час вибору автомобіля.

5. Автомобілі з високою вартістю страховки
Деякі автомобілі вимагають високих витрат на страхування через високий ризик викрадень, дорожнечу ремонту або інші фактори. Джефф Кадд вказує, що такі автомобілі менш привабливі для тривалого володіння, оскільки високі страхові премії можуть істотно збільшити загальні витрати.

Джерело GO
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти