5 ознак небезпечного водія: як впізнати авто, від якого слід триматися подалі

Для кожного водія безпека має бути в пріоритеті. Саме тому автомобілістам потрібно не тільки самим дотримуватися ПДР, а й стежити за іншими учасниками руху, які потенційно можуть наражати їх на загрозу. Видання «Твоя МАШИНА» виділяє 5 типових ознак небезпечних водіїв, від машин яких у дорожньому потоці слід триматися подалі.

1. Паніка
Різкі маневри і раптове гальмування, а також помітна нервозність може свідчити про наявність у водія паніки, особливо в потенційно небезпечних дорожніх умовах.

2. Зайва метушливість на дорозі
Якщо машина постійно змінює смуги, йде на обгін без необхідності і постійно нехтує ПДР, за кермом у неї метушливий і необачний водій, який притягує до себе неприємності.

3. Зайва гучність музики
Водії, які демонстративно вмикають музику на повну гучність, не тільки фактично не здатні адекватно реагувати на загрози, що виникають, через те, що не чують, що відбувається навколо, а й фактично, найімовірніше, є злісними порушниками ПДР.

4. Надмірне тонування відразу всіх стекол
Тільки сам факт надмірного тонування свідчить про те, що у водія такого авто обмежена видимість. До того ж надмірне тонування вікон є свідомим порушенням ПДР, що свідчить про те, що водій легко переступає й інші правила.

5. Тюнінгована машина
Як правило, це також свідчить про схильність до нехтування правилами та імпульсивної їзди. Від «стрітрейсерів» на дорозі нічого хорошого чекати не варто.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти