5 марок авто, ремонт яких обходиться вдвічі дорожче за звичайний

Купівля автомобіля – це не тільки оплата ціни, зазначеної в оголошенні. Власник також платить за бензин, ліцензійні та реєстраційні збори, податки, страховку, а також технічне обслуговування і ремонт. Деякі автомобілі можуть коштувати не так дорого на ринку, але в підсумку виявитися особливо дорогими в обслуговуванні та ремонті. Перш ніж придбати автомобіль, варто дізнатися про деякі марки, ремонт яких може обійтися в цілий статок. Експерти видання GO виділяють п’ять таких брендів, моделі яких ремонтувати вдвічі дорожче за середньостатистичне авто.

BMW
BMW посідає п’яте місце в списку KBB з десяти найдорожчих автомобілів в обслуговуванні за десятиліття. За словами Джеффа Кадда, засновника Find The Best Car Price, висока інженерна складність цих автівок потребує дорогих запчастин та спеціалізованої робочої сили.

Volkswagen
Volkswagen, що пропонує позашляховики, седани і компакти, на перший погляд може здатися доступним брендом з початковою ціною близько 959 800 грн (23 995 доларів). Однак вартість обслуговування і ремонту цих автомобілів значно вища. Експерт Мелані Муссон зазначає, що автомобілі Volkswagen менш надійні, а деталі, вироблені в Німеччині, коштують дорожче через доставку.

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz – ще одна люксова марка з високою вартістю обслуговування. Стартова ціна простого седана становить 1 863 600 грн (46 590 доларів), а загальна вартість обслуговування за десятиліття – 421 000 грн (10 525 доларів).

Mitsubishi
Хоча Mitsubishi і не асоціюється з дорогими автомобілями, їхнє обслуговування може виявитися вельми витратним. Стартова ціна Mitsubishi Mirage 2024 року становить близько 760 000 грн (19 000 доларів). Однак за час володіння можна заплатити подвійну суму за ремонт.

Chrysler
Chrysler також відомий високими витратами на технічне обслуговування. Нові моделі Chrysler коштують близько 1 440 000 грн (36 000 доларів), але реальна вартість володіння може сильно зрости через часті ремонти.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти