Найкращі автомобілі до 400 000 гривень: шість найкращих варіантів з пробігом

Далеко не кожному українцю по кишені купівля нового по-справжньому технологічного, надійного і якісного автомобіля. На виручку тут може прийти вторинний ринок, де завжди можна знайти гідні варіанти за відносно невеликі гроші. Але далеко не кожна машина з пробігом коштує своїх грошей і може похвалитися достатнім ресурсом.

Видання “Твоя МАШИНА” виділило шість найкращих варіантів старих авто, які заслуговують на увагу покупців з обмеженим бюджетом. Кожен з них здатний проїхати ще кілька сотень тисяч кілометрів без серйозних поломок за умови належного догляду та обслуговування. В Україні зазначені моделі можна знайти в непоганому стані за ціною до 400 000 гривень.

Насамперед слід виокремити найкращі варіанти у співвідношенні ціни та якості – чеські Skoda Fabia та Octavia. Фахівці концерну Volkswagen AG наділили авто і без того надійного бренду німецькою якістю. Також у зазначеному ціновому діапазоні можна розраховувати на купівлю довговічних “корейців” Kia Rio та Hyundai Solaris. Вдалою покупкою вважатиметься і придбання Ford Focus. Якщо добре пошукати, то до 400 000 гривень можна знайти навіть Toyota Corolla в непоганому стані.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти