Що привертає увагу поліції до автомобіля найбільше: назвали 5 ознак

Зупинка автомобіля поліцією – процедура малоприємна, особливо якщо врахувати, що в більшості випадків це пов’язано з підозрою у порушенні ПДР. Саме тому більшість водіїв намагаються уникати уваги патрульних. При цьому не багато хто знає, які саме авто викликають у поліцейських підозри. “Твоя МАШИНА” звертає увагу на 5 типових ознак, які привертають погляди інспекторів до транспортного засобу.

Брудний кузов: ця ознака не тільки свідчить про неохайність водія, а й про схильність до порушення ПДР. Особливо поліцейських цікавить, наскільки забруднені лобове скло в зоні роботи склоочисників, а також номерні знаки.

Тонування, особливо на лобовому склі: тонувати вікна в Україні не заборонено, але робити це слід за встановленими стандартами. Якщо рівень світлопропускання при цьому занадто низький, водій може отримати штраф.

Димлення або хлопки з вихлопної труби: поліцейські можуть вирішити, що ви експлуатуєте авто з серйозною технічною несправністю, що може бути незаконно.

Вантаж на багажнику, що виступає за габарити: будь-які ситуації, де дії водія потенційно створюють незручності або несуть загрозу оточуючим, привертатимуть увагу правоохоронців.

Дивна манера водіння: якщо ви їдете занадто повільно або агресивно, у інспекторів може скластися враження, що ви перебуваєте під впливом алкоголю, наркотиків, засинаєте на ходу або нездорові. У будь-якому разі їм може здатися, що з вами, ймовірно, щось не так.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти