Назвали п’ять доступних, але крутих автомобіля з пробігом

Власник американського дилерського центру класичних і спеціалізованих автомобілів Кріс Каллауей поділився своїм багатим досвідом з виданням GO щодо найкрутіших і найдоступніших автомобілів з пробігом на його пам’яті. Експерт виділив п’ять неймовірних моделей, які коштують відносно недорого, але можуть підкорити будь-якого досвідченого автолюбителя

Chevrolet Corvette покоління C5
Спортивні автомобілі Corvette, які випускали з 1997 до 2004 року, є, на думку Кріса, одними з найкращих моделей за доступною ціною на ринку старих машин з погляду зовнішнього вигляду і продуктивності. Головною особливістю спорткара він називає потужний двигун LS1, з алюмінієвим блоком потужністю понад 345 кінських сил. Також експерт звертає увагу на елегантний дизайн екстер’єру та відносно скромну ціну – від 15 000 доларів у хорошому стані.

Chevrolet Corvette покоління C4
Для тих, кому подобається Corvette, але не вистачає грошей на C5, Каллауей рекомендує більш доступний C4, що випускався з 1984 по 1996 роки. Цю модель можна знайти за ціною від 8000 доларів.

Mazda Miata першого покоління
Каллавей назвав Mazda Miata першого покоління “найкращим бюджетним автомобілем для розваг”. Експерт вважає, що у першої Miata специфічна зовнішність, яка не всім припаде до душі, а також не такий потужний двигун, як у Corvette. Зате автомобіль неймовірно добре керується. Деякі моделі можна відшукати на вторинному ринку за ціною від 3000 доларів.

Nissan 350Z
Дилер називає Nissan 350Z ще одним недооціненим автомобілем, про який багато хто забуває. У автомобіля солідна потужність двигуна із заводу, а також дуже витончений вигляд. Варіант з механічною КПП оцінюється за ціною від 8000 доларів.

2009-2014 Cadillac CTS-V
Кріс називає цю модель дуже швидким автомобілем за розумною ціною. Цей Cadillac випускався в кузові дводверного і чотиридверного купе, а також чотиридверного універсала. На всіх версіях ставився 556-сильний двигун із чудовою підвіскою. Сьогодні купити таку машину з пробігом можна за ціною від 25 000 доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти