Водіям розповіли, як не допустити загоряння автомобіля у спеку

Автомобіль є джерелом підвищеної небезпеки, зокрема й тому, що працює з електрикою та легкозаймистими рідинами. Кожен водій повинен тримати в голові думку про те, як захиститися від вогню в машині. Краще взагалі запобігти такій ситуації. Причому важливо знати, як правильно це зробити.

Експерти рекомендують автомобілістам частіше оглядати моторний відсік і саму машину на предмет виявлення витоків, пошкодження шлангів і проводки. Потрібно звертати увагу на наявність тріщин у паливопровідній системі та гумових з’єднаннях.

Щоб не допускати зайвого перегріву салону в спеку краще розміщувати на лобовому склі спеціальний світловідбивний килим. Особливо це корисно, коли машину кидають на сонці на кілька годин. Крім іншого, такий лайфхак дає змогу зберігати в салоні комфортну температуру.

Також водіям рекомендується періодично промивати радіатори охолодження і кондиціонера, забезпечувати їх своєчасне обслуговування, щоб не допускати поломки в найбільш невідповідний момент. Крім того, вкрай важливо мати в авто справний вогнегасник, а краще два.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти