Які автомобілі ні за що не можна купувати: названо “чорний список” ознак

Купівля автомобіля з пробігом навіть для досвідченого автолюбителя може стати справжнім викликом. Завжди великий ризик отримати за солідні гроші “кота в мішку”, який проявить себе не з кращого боку навіть не одразу, а з часом. Саме тому важливо знати, на які ознаки потрібно звертати увагу під час вибору вживаної машини. Експерти виокремлюють “чорний список” проблемних ознак, які мають змусити вас відмовитися від подальших переговорів.

Корозія кузова: вкрай серйозна проблема, боротися з якою дуже непросто. Завжди потрібно звертати увагу на наявність іржі на днищі та кузові авто.

Ненадійні деталі: якщо під час огляду авто виявите компоненти, надійність яких викликає сумніви, краще далі не продовжувати. Найімовірніше, за машиною погано доглядали, а отже, в майбутньому ви не раз натрапите на подібні “сюрпризи”.

Машина, що побувала у воді: побачивши ознаки підтоплення в салоні або на кузові, знайте – цей автомобіль вас розорить і знищить морально. Утопленики можуть стати суцільним головним болем, завдяки проблемам, які можуть проявлятися роками.

Рідкісна модель або знята з виробництва: вам буде вкрай складно роздобути запчастини на таке авто і знайти людину, яка матиме досвід його ремонту.

Машина маловідомої марки без представництва в країні: виникнуть труднощі з ремонтом, обслуговуванням і пошуком комплектуючих.

Була в таксі або службовою машиною: такі авто навіть при відносно невеликому віці, як правило, можуть мати великий проблем і високий ступінь зносу.

Сумнівні документи та VIN-номери: якщо є якісь дивацтва з документацією та туманне минуле авто, краще одразу відмовитися від угоди. Нерідко трапляються випадки, коли українцям продають крадені, заставні або заарештовані авто. Їх купівля може призвести до того, що можна залишитися без машини і без грошей.

Джерело Hyser
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти