Чому власники електрокарів знову пересідають на авто з ДВЗ: дослідження дало відповідь

Тренд на електричні автомобілі, здавалося, підкорив світ. Мільйони автолюбителів приходять у захват від можливості відмовитися від використання ДВЗ з усіма наслідками, що випливають з цього, витратами і проблемами на користь більш екологічного та економного транспорту. Однак на практиці очікування часто не виправдовуються. За останніми даними, у США майже половина покупців електрокарів планують повернутися до використання бензинових авто.

З’ясувалося, що зарядка елекроавтомобілів для багатьох автовласників виявилася не такою вигідною, як вони сподівалися. До того ж інфраструктура для цього виявилася не готовою, а обмежений запас ходу електрокарів не дає змоги їздити на далекі дистанції.

Експерти звертають увагу автовиробників на невдоволення американців зазначеними факторами. При цьому багато компаній вже почали роботу над створенням більш дешевих і ємних батарей для електрокарів, які мають забезпечувати підвищений запас ходу. Однак коли вони почнуть з’являтися в продажу, поки що не відомо.

При цьому наголошується, що багато власників електрокарів, незважаючи на труднощі, не хочуть розлучатися зі своїми авто, залишаючись відданими справі збереження екології.

Джерело Motor1
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти