Автозлодії почали “полювання” на одну деталь популярної моделі Toyota: чим вона приваблива

У США автомобільні злодії стали активно “полювати” на одну деталь популярного пікапа Toyota Tacoma. Поліція штату Каліфорнія попередила автовласників про загрозу замаху на їхнє майно, але подібна тенденція помічена і в інших регіонах.

Зокрема, наголошується, що за останні місяці злодії активно викрадають дверцята багажника Tacoma. Ця деталь стала популярною серед автозлодіїв завдяки легкості демонтажу – її можна зняти з автівки менш, ніж за хвилину.

Оскільки Tacoma є популярною моделлю, попит на запчастини до пікапа також користуються високим попитом. Оскільки конструкція дверцят багажника довгий час залишалася незмінною, деталь відмінно підходить для різних поколінь авто.

Зазначається, що сьогодні запчастини до Tacoma є дефіцитними в США, в деяких випадках дверцята доводиться чекати по півроку. Злодії торгують краденими деталями в інтернеті, причому нерідко пропонують викупити викрадене самим жертвам злочину. Відомі випадки, коли вони виходили на потерпілих і пропонували повернути дверцята за кілька тисяч доларів.

Джерело Motorbiscuit
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти