Механік назвав свій ідеальний автомобіль і три моделі, які обходить стороною

Найкращі автомобілі – це ті, які рідко потрапляють до майстерні. Механіки, які працюють у цих майстернях, краще за всіх знають, які автомобілі проїжджають сотні тисяч кілометрів без серйозних проблем. Видання GO поспілкувалося з професіоналом автомеханіком Джейкобом Картером, який розповів про свої переваги в автомобілях, що ґрунтуються на його власному досвіді.

Всупереч очікуванням, Картер не їздить на екзотичному або потужному автомобілі. Його вибір припав на Toyota Camry 2015 року. Він пояснив, що їздить на ній тому, що вона надійна, економічна і проста в обслуговуванні. Camry також славиться своєю універсальністю. Вона доступна з двигуном V6 або гібридною версією, а також може бути обладнана переднім або повним приводом.

ТОП-3 найгірших авто на думку механіка

Dodge Dart

За словами Картера, цей автомобіль відомий своєю ненадійністю і частими ремонтами. Експерт нагадав, що у Dodge Dart низький рейтинг безпеки і відсутні функції, які багато водіїв шукають у сучасному автомобілі.

VW Beetle
У Beetle, за словами Картера, обмежений вантажний простір, і його компактні розміри роблять його складним в обслуговуванні.

Ford Focus
Focus, як зазначив експерт, має проблеми з трансмісією, ремонт якої може бути дорогим. Крім того, у нього нижчий рейтинг безпеки порівняно з іншими автомобілями в його класі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти