Як швидко і вигідно продати автомобіль: експерт розкрив лайфхак для вдалої угоди

Ринок старих автомобілів домінує в Україні, багато українців вважають за краще часто міняти автомобілі, продаючи старі машини, які змінюють на більш підходящі або нові моделі. У зв’язку з цим продавцям транспортних засобів важливо знати, як отримати з угоди максимальну вигоду.

Експерт компанії Sell My Car Online Тодд Бялашевскі розкрив автомобілістам секрет того, як підвищити вартість будь-якого вживаного авто. За його словами, зробити це дасть змогу створення QR-коду. За посиланням потрібно розмістити детальну інформацію про автомобіль, всі його переваги і живі фото. QR-код можна додати в оголошення про продаж авто, а також роздрукувати і наклеїти на вікно машини, щоб будь-хто міг вивчити умови угоди.

Ще один спосіб, за допомогою якого автомобілісти можуть отримати хорошу ціну за свій старий автомобіль, – це його глибоке чищення, перш ніж робити будь-які фотографії. Це охоплює повну мийку кузова, яка допомагає надати лакофарбовому покриттю дзеркального блиску, чищення салону пилососом і видалення бруду і пилу з-під капота.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти