Скриплять двірники в автомобілі: шість способів позбутися неприємного звуку

Згодом склоочисники в автомобілі починають видавати неприємний звук, який не тільки дратує, а й сигналізує про зношення деталей. Експерти “Главреда” розкрили шість способів позбутися проблеми.

Змастити механізми
Спершу потрібно зрозуміти, чи потрібне двірникам мастило. Для цього потрібно перевірити, чи продовжують вони скрипіти у вертикальному положенні. Якщо так, то потрібно обробити рухомі деталі мастилом.

Оновити склоомивальну рідину
Іноді скрип з’являється через брак омивайки або втрату нею своїх якостей. Виправити проблему можна просто доливши рідину в бачок до потрібної позначки.

Перевірити гумки
Часто причиною скрипу є знос гумових щіток склоочисників. Вирішити проблему можна лише шляхом їх заміни.

Відрегулювати притиск і гайки
Трапляються ситуації, коли неприємний звук провокує неправильний притиск і погано відрегульовані гайки фіксації. Потрібно спробувати змінити силу притиску і перевірити, чи зникне скрип.

Замінити пружини та важелі
Нерідко трапляється так, що тривале використання важелів і пружини призводить до їхнього ослаблення і зносу. Це також може спричинити скрип. Вирішити проблему можна шляхом заміни зношених деталей.

Перевірити скло
Також причиною неприємного звуку може бути знос лобового скла. Відколи й подряпини здатні провокувати таку проблему. Позбутися її можна шляхом полірування або повної заміни скла.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти