П’ять недорогих аксесуарів для салону вашого автомобіля

В Україні доступна низка торгових майданчиків, де можна знайти безліч зручних і недорогих рішень для поліпшення комфорту і функціональності салону вашого автомобіля. Експерти звертають увагу на п’ять доступних аксесуарів, які ви можете в кілька кліків придбати на таких онлайн-майданчиках, зробивши вашу автомобільну подорож комфортнішою та організованішою.

1. Захист від сонця
Коли автомобіль припаркований на відкритому сонці, його салон швидко нагрівається, перетворюючи поїздку на тортури. Одним із найкращих рішень є придбання сонцезахисного козирка для лобового скла. Цей аксесуар ефективно захищає салон від ультрафіолетових променів і запобігає перегріванню сидінь і керма.

2. Органайзер для автомобіля
Автомобільний салон часто перетворюється на склад різних дрібниць, особливо якщо ви проводите багато часу в дорозі. Для підтримання порядку ідеально підійдуть різні органайзери.

3. Тримач мобільного пристрою
Сучасні автомобілісти часто використовують смартфони для навігації та розваг у дорозі. Зручний тримач для телефону допоможе тримати пристрій на виду.

4. Зарядний пристрій для телефона
Зарядка телефону в дорозі – необхідний елемент кожної автоподорожі.

5. Підсилювач сидіння
Тривалі поїздки можуть бути виснажливими, особливо якщо сидіння у вашому автомобілі не надто зручні. Додаткова подушка для сидіння зроблена з піни з ефектом пам’яті та охолоджувального гелю, що забезпечує підтримку та комфорт. Для повного захисту сидінь можна придбати водонепроникну накладку, яка захистить оббивку від бруду та рідини.

Джерело SlashGear
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти