Американці визначили найякісніші автомобілі у 2024 році

Авторитетний американський проєкт J.D. Power, який спеціалізується на автомобільній аналітиці і, серед іншого, регулярно вивчає показники надійності конкретних марок і моделей, провів чергове щорічне опитування автовласників. Понад 100 тисяч водіїв розповіли експертам про свій досвід експлуатації тих чи інших автомобілів. За підсумками дослідження, вдалося виділити компанії-виробники з найкращими показниками якості.

Оцінювання проводилося за спеціальним індексом PP100, в якому чим менший показник, тим кращий результат. Середнє значення якості автомобілів у 2024 році склало 195. При цьому бюджетні авто отримали середній індекс кращий (181), ніж у преміальних машин (232). Експерти пояснюють це складною конструкцією і наявністю більшої кількості електроніки в авто преміум-класу.

Найкращий же показник серед брендів отримав виробник позашляховиків Ram, у якого 149 балів. До трійки лідерів увійшли також Chevrolet (160) і Hyundai (162). Серед преміальних брендів лідирують Porsche (172), Lexus (174) і Genesis (184). Лідером за загальною кількістю нагород став концерн General Motors. Він обійшов Hyundai Motor Group і Toyota Motor Corporation.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти