Найкращі вживані авто для купівлі влітку: ТОП-9 найнадійніших моделей

Літо є одним із найпопулярніших періодів для купівлі вживаних автомобілів. Така інвестиція дає змогу повною мірою насолодитися водінням у комфортних умовах, оцінивши ходові характеристики виявити недоліки, заздалегідь підготувавшись до складного осінньо-зимового періоду. Однак далеко не кожна модель на вторинному ринку варта уваги. Експерти видання GO вивчили пропозиції та виокремили 9 авто, які мають хорошу надійність і чудово підходять для придбання просто зараз.

1. Toyota Avalon
Так, ціни на цю модель можуть “кусатися”, але вона того варта. Експерти називають Avalon найнадійнішим вживаним автомобілем 2024 року серед усіх типів транспортних засобів і силових агрегатів.

2. Honda Civic
Завсідник усіх рейтингів надійності заслужено посідає друге місце в цьому списку. Civic надійні і краще зберігають свою цінність, тому що вони популярні і недорогі в обслуговуванні.

3. Subaru Crosstrek
Це субкомпактний позашляховик №1 за версією Consumer Reports (CRs) з прогнозованим рейтингом надійності 99 зі 100. Автомобіль має відносно невисоку ціну та пристойний рівень довговічності.

4. Kia Telluride
Середньорозмірний кросовер з трьома рядами сидінь має масу місця для вантажів і пасажирів, забезпечує комфортну їзду, що робить його чудовим варіантом для сімей, які люблять подорожувати.

5. Hyundai Elantra
Будь-яка модель, випущена в період з 2014 по 2020 рік, є гарним вибором в якості недорогого і надійного сімейного компактного автомобіля.

6. Toyota Prius
Оскільки автомобілі Toyota більш якісні та не потребують дорогих запчастин, для багатьох українців вони є доступним і надійним вибором старих автомобілів.

7. Lexus ES
Вживаний ES пропонує все, що потрібно водієві – прекрасне поєднання розкоші, комфорту та надійності за доступною ціною.

8. Mini Clubman
Недорогі малолітражні автомобілі рідко стають останнім писком моди, але завжди користуються попитом у людей, які шукають ефективний і доступний транспорт. Mini ніколи не вважався найнадійнішим брендом на ринку, але з роками він змінив думку людей.

9. Chevrolet Silverado
Тих, хто віддає перевагу пікапам, ця модель точно не розчарує. Дуже місткий і продуктивний Silverado має пристойний рівень надійності та довговічності.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти