Названо ТОП-5 найнадійніших автомобілів марки BMW

Автомобілі BMW стали справжнім культом в Україні та за її межами, завдяки багатьом легендарним моделям німецького виробника. Сьогодні в лінійці баварського бренду також є ціла низка машин, які виділяються на загальному тлі своєю надійністю, продуктивністю і технологічністю. Експерти видання AUTO BILD виділили ТОП-5 найкращих моделей, виходячи із зазначених категорій.

5. BMW 320d xDrive GT Luxury Line
Замикає п’ятірку лідерів BMW 320d xDrive, у якого іноді спостерігаються деякі проблеми з електронікою. У середньому ж за перші 100 000 кілометрів пробігу у цієї моделі знаходять близько 14 проблем.

4. BMW X1 xDrive20i
Компактний кросовер може похвалитися лише 5 проблемами за аналогічний відрізок шляху. При цьому найбільше водіїв напружує ситуація з навігаційною системою автомобіля. В іншому він просто ідеальний.

3. BMW 320d Touring
Як і у попередньої моделі, за перші 100 000 кілометрів у Touring знаходиться в середньому по 5 незначних проблем. Головним її мінусом називають високу ціну.

2. BMW Z4
Кабріолет має чудову надійність і за перші 100 тисяч має в середньому всього по 1 проблемі.

1. BMW M3
Лідирує в рейтингу спортивна версія 3 серії. Саме вона виявилася найнадійнішою моделлю у всій лінійці BMW. Жодної проблеми за перші 100 000 кілометрів пробігу. Щоправда за таку надійність доведеться дуже дорого заплатити.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти