ТОП-7 авто для літніх поїздок із найкращою витратою палива

Якщо вам набридло спустошувати гаманець після кожної поїздки на АЗС, можливо, настав час задуматися про зміну автомобіля. Сьогодні ринок пропонує безліч моделей, які пропонують комфортне водіння з мінімальною витратою палива. Експерти видання GO задалися питанням, які автомобілі будуть витрачати найменше палива і найкраще підходять для літніх поїздок. У підсумку вони склали власний рейтинг ТОП-7 відповідних моделей.

Toyota Corolla Hybrid
Гендиректор компанії Coastline Academy Найджел Таннакліфф рекомендував для таких цілей Toyota Corolla Hybrid, які демонструють відмінну якість, низьку витрату палива і прийнятну вартість.

Nissan Versa
Таннакліфф звертає увагу на конкурентоспроможну витрату палива, як для негібридного седана. Модель виділяється не тільки низьким споживанням бензину, а й украй симпатичною ціною.

Honda Civic Hybrid
Айварас Грігелявічюс, автомобільний експерт з carVertical, назвав гібридний Civic найкращим компактним автомобілем, доступним сьогодні. На відміну від інших гібридів, керувати цією моделлю не тільки економно, а й приємно.

Honda Insight
Джо Жиранда, директор з продажу та маркетингу CFR Classic, звернув увагу, що в цій моделі ідеально поєднуються економічність і стиль. Модель також має приємне керування та високий рівень безпеки.

Chevrolet Bolt
Жиранда порекомендував Bolt тим, хто хоче вивчити можливості гібридного автомобіля, що підключається. За його словами, ця модель ідеально підходить для регулярних поїздок на роботу і коротких переїздів на електротязі. При цьому автомобіль має вельми симпатичний цінник.

Hyundai Ioniq Hybrid
Останній гібрид Ioniq також має цілком прийнятну вартість, а в уживаному вигляді і зовсім порадує любителів економії. Модель має видатну паливну економічність, хороше оснащення і акуратний дизайн.

Kia Niro
Компактний кросовер відмінно підійде для сімей, які хочуть регулярно їздити з комфортом і не витрачати багато коштів на заправку. Дуже практичний і технологічний автомобіль зі зручним салоном.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти