Механік назвав один популярний дешевий автомобіль, ремонт якого коштує цілий статок

Американський автоблогер і механік із 56-річним стажем роботи Скотті Кілмер поділився у себе на YouTube думкою про один популярний недорогий автомобіль, який, незважаючи на низьку вартість, може розорити свого власника. Експерт рекомендував своїм підписникам не купувати старі хетчбеки, зокрема Volkswagen Golf п’ятого покоління.

Кілмер зізнався, що недолюблює Volkswagen, пояснивши, з чим пов’язана його упередженість.

“Якість – не найголовніше для Volkswagen. Вони сповнені всякого роду пластику, який постійно ламається, а його ремонт може обійтися в цілий статок”, – заявив майстер.

Скотті визнав, що Volkswagen Golf мають хорошу місткість у салоні та якісні двигуни, але зауважив, що якість збірки та оздоблення інтер’єру тут не найкраща. У зв’язку з цим він вважає, що водіям слід уникати цю модель з великим пробігом, оскільки її салон з часом може виглядати неохайно, а пластикові деталі можуть стати крихкими.

Окремо механік торкнувся автоматичної коробки передач Volkswagen Golf, яка може швидко вийти з ладу. Їхній ремонт, як зазначив Кілмер, коштує цілий статок. Якщо вже й обирати п’ятий Golf, то краще брати на “механіці”, вважає експерт.

Варто зазначити, що кілька передплатників автомеханіка не погодилися з його думкою, відзначивши високу надійність своїх Volkswagen, які встигли пробігти не одну сотню тисяч кілометрів без серйозних поломок. Причому найчастіше критикували огляд Кілмера європейські фоловери, які висловлювали впевненість у тому, що німецький бренд випускає чудові автомобілі, які просто “недостатньо хороші” для американської аудиторії.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти