“Найбезглуздіша машина”: ТОП-механік жорстко розкритикував нову Tesla

Відомий американський автомеханік і блогер Скотті Кілмер оцінив нову модель Tesla Cybertruck. Химерне дітище Ілона Маска не припало до душі досвідченому фахівцеві з ремонту автомобілів. Він назвав цей електричний пікап найбезглуздішою машиною, яку він коли-небудь бачив.

В одному зі своїх недавніх відео на YouTube Скотті оглянув Cybertruck і пожартував, що дизайн цієї моделі схоже розробляв анімаційний персонаж Гомер Сімпсон. Перше, на що механік звернув увагу – це кузов пікапа. Він відкривається за допомогою спеціальної кнопки, але щоб закрити його назад, потрібно докласти зусилля. У салоні Кілмер відзначив наявність значної кількості електроніки, включно з використанням картки замість ключа, великий екран інформаційно-розважальної системи, а також великий люк на даху і загалом гарний огляд з місця водія.

Розкритикував механік маленьке рульове колесо у вигляді “штурвала”, яке виявилося дуже чутливим. При цьому Кілмер звернув увагу на те, що підвіска Tesla Cybertruck не дуже добре справляється з амортизацією на вибоїнах. З позитивних якостей експерт відзначив наявність повного приводу і хорошу динаміку автомобіля.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти