Назвали три види тюнінгу, які знецінюють будь-який автомобіль

“Прокачування” свого автомобіля може здатися чудовою ідеєю. Хтось може порахувати, що перепродажу це навіть дасть підставу трохи накинути ціну на машину, але на ділі такий тюнінг навпаки загрожує знеціненням транспортного засобу. Експерти виділили три типових помилки, які ведуть до втрати вартості автомобіля.

Встановлення дисків великого діаметра
Вважається, що використання великих колісних дисків покращує зовнішність автомобіля і допомагає йому виділитися, але далеко не кожен покупець захоче бути на виду. Крім того, це негативно позначається на паливній ефективності та ходових характеристиках авто.

Заниження підвіски
Заниження підвіски – ще одна з найпопулярніших модифікацій для автомобілів. Однак це також може значно знизити вартість вашого автомобіля, коли ви вирішите продати його. Як і у випадку з гігантськими дисками, це те, що хочуть тільки деякі водії. Є багато причин, через які заниження підвіски на вашому автомобілі може бути поганою ідеєю. Для початку, чим нижче автомобіль, тим більша ймовірність, що ви подряпаєте днище. Звісно, автомобілі із заниженою підвіскою також зазнають більше труднощів під час проїзду лежачих поліцейських або вибоїн. Крім того, ви помітите різницю в якості їзди.

Вторинна електроніка
Заміна заводської мультимедіа або звукової системи на більш відповідну або сучасну може відлякати покупців. Багато автомобілістів, вибираючи ту чи іншу модель, сподіваються отримати саме штатну електроніку, яка здається більш якісною і надійною.

Джерело Motorbiscuit
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти