Краще купувати з пробігом: 6 автомобілів, які швидко втрачають у ціні

Багато автомобілістів під час вибору нового автомобіля сподіваються в майбутньому вигідно перепродати його, щоб за рахунок виручених коштів хоча б частково покрити витрати на нову машину. Однак іноді виходить так, що деякі авто вже через рік втрачають до половини своєї первісної вартості. Експерти видання GO виділили шість таких неліквідних авто, які, якщо і купувати, то краще з пробігом.

1. Hyundai Genesis
Люксове дводверне купе має солідний цінник, який дуже стрімко падає вже в перший рік експлуатації. За підрахунками експертів, через рік після купівлі Genesis втрачає 38% від своєї початкової вартості.

2. Kia Cadenza
Повнорозмірний седан може похвалитися низкою преміальних функцій, але, як і у випадку з Genesis, вже в перший рік Cadenza знецінюється на 38%.

3. Maserati Ghibli
Цей спортивний седан також не здатний довго утримувати свою первісну вартість. За перші п’ять років Ghibli знеціниться на 56,3%. Виною всьому сумнівна надійність автомобіля.

4. BMW 7 серії
Ця модель з салону має багате оснащення і розкішний салон, але через високу конкуренцію на ринку вся ця розкіш швидко знецінюється. За п’ять років BMW 7 серії знеціниться більш ніж на 50%.

5. Ford Expedition
Одна з найпопулярніших моделей Ford може похвалитися цілою низкою переваг, проте висока ліквідність до них не належить. Середня вартість амортизації Ford Expedition становить 50,7% за п’ятирічний період.

6. GMC Yukon
Повнорозмірний позашляховик має високий рівень надійності, він дуже популярний серед сімейних водіїв. Водночас модель має погану репутацію “пожирача бензину”. У зв’язку з цим уже в перший рік Yukon втрачає до третини своєї вартості.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти