Назвали 5 марок автомобілів з найнадійнішими двигунами

Двигун є серцем автомобіля і потребує особливої до себе уваги, зокрема через те, що його ремонт або заміна іноді може обійтися в суму, що перевищує половину вартості машини. Експерти видання GO відзначили марки, які за замовчуванням випускають автомобілі з надійними моторами.

5. Ford
Двигуни Ford десятиліттями були синонімом продуктивності, надійності та довговічності. Сьогодні американська компанія також практично завжди комплектує свої авто безвідмовними моторами.

4. Chevrolet
Chevrolet завжди виділялася серед усіх марок General Motors надійними двигунами. Їхні мотори можуть долати сотні тисяч кілометрів без зайвих проблем.

3. Lexus
Один із найнадійніших брендів на ринку приділяє чимало уваги своїм двигунам. Враховуючи, що виробництвом Lexus займається дочірня компанія Toyota, результат не викликає подиву.

2. Honda
Honda давно створила собі на ринку репутацію виробника надійної техніки, їхні автомобільні двигуни не стали винятком. Навскидку, середній термін служби автомобіля Honda становить понад 300 000 кілометрів. Однак багато моделей відомі тим, що перевершують навіть найсміливіші очікування своїх власників.

1. Toyota
Ви не станете найбільш продаваним і надійним брендом у світі, не виробляючи чудові двигуни, які працюють стабільно добре. За ці роки Toyota представила надійні двигуни, які регулярно дарували власникам сотні тисяч кілометрів задоволення від водіння.

Джерело GO
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти