ТОП-5 невдах 2024 року: які машини найгірше продаються

Ближче до першої половини 2024 року з’явилися перші підведення підсумків автомобільних продажів. Видання Jalopnik, зокрема, виділило п’ять моделей авто, які виявилися найменш затребуваними за цей період.

Acura ZDX
Електрична версія спорткара розійшлася накладом всього в 338 одиниць. Найімовірніше, покупців відлякує специфічний дизайн автомобіля.

Toyota Mirai
Головна проблема Toyota Mirai – водневе паливо. Сам автомобіль не такий вже й поганий, але заправляти його просто ніде. Навіть у розвинених Штатах немає в достатніх кількостях інфраструктури для водневих автомобілів. Саме тому модель, незважаючи на величезні знижки і бонуси, зважилися купити тільки 245 осіб.

Fiat 500e
Електрична версія Fiat 500 отримала низку нових цікавих рішення, але вартість у 32 500 доларів у багатьох не знайшла виправдання. З початку року було куплено лише 203 автомобілі цієї моделі.

Nissan GT-R
Повернення легендарного GT-R повністю провалилося. Незважаючи на всі зусилля японського бренду, машину купують неохоче. На даний момент продано трохи більше 150 одиниць.

Hyundai Nexo
Замикає рейтинг невдах 2024 року Hyundai Nexo. Ще один водневий автомобіль просто не зміг реалізувати себе через проблеми з інфраструктурою та обслуговуванням. Загалом було куплено 77 авто.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти