Стали відомі подробиці нової Honda Prelude: фото

Honda перезапускає виробництво легендарного купе Prelude. Головний інженер компанії Томоюкі Юмагамі підтвердив виданню Auto Express старт продажів оновленої моделі в Європі у 2025 році.

Днями передсерійну версію Honda Prelude 2025 мають показати на Фестивалі швидкості в британському Гудвуді. Однак інсайдери впевнені, що вона мало чим здивує порівняно з торішнім концептом.

Як відомо, нова версія купе має обтічний дизайн із вираженим “носом” і вигнутим дахом. Модель отримала витончену діодну оптику і загострений спойлер. На прототип встановлять 20-дюймові колісні диски.

Нова Prelude вироблятиметься на архітектурі Civic, довжина автомобіля становитиме 4,5 метра. Що буде в салоні, поки що не розкривається. Однак уже відомо, що в рух купе приводитиме гібридна установка з 2,0-літровим бензомотором і двома електродвигунами сумарною потужністю понад 200 к.с. Крім того очікується, що Prelude отримає відмінну керованість і пристойний запас ходу.

Ціни на Honda Prelude 2025 очікуються в діапазоні 45 000 – 57 700 доларів. Виробництво моделі призупинили у 2001 році. До цього її випускали понад 20 років.

Джерело AutoExpress
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти