Назвали шість надійних автомобілів для батьків-новачків

Народження дитини вносить суттєві корективи в життя будь-якої людини. Водії не є винятком. Крім того, що їм доводиться більше часу приділяти малюкові, а не машині і потрібно бути обережнішим у водінні, зміни можуть торкнутися і транспортного засобу, яким користуються батьки. Експерти видання GO вивчили ринок і виокремили шість надійних і безпечних автомобілів із достатнім рівнем комфорту для перевезення немовлят.

Вибір першої машини, яка возитиме вашого малюка на зустрічі, на ігрові побачення та зрештою до дитячого садка, – це важливе рішення. Ось шість недорогих і надійних автомобілів, які варто розглянути для вашої сім’ї, що зростає.

Toyota Sienna Hybrid
Експерти звертають увагу на просторий і добре спроектований салон, що ідеально підходить для установки двох автокрісел і всього дитячого приладдя. Розсувні двері дають змогу легко саджати і висаджувати малюків. Машина дуже надійна і безпечна.

Subaru Ascent
Відмінний трирядний кросовер середнього розміру для поїздок з маленькими дітьми. Сидіння другого ряду можна відкидати і зсувати, що дає додаткове місце для дитячих крісел, встановлених обличчям назад.

Honda CR-V
Honda CR-V вирізняється своїми високими показниками безпеки, просторим салоном і простим встановленням автокрісла. Він також відомий своєю надійністю і низькими витратами на обслуговування.

Toyota RAV4
Toyota RAV4 пропонує комфортну їзду, відмінну паливну економічність і передові функції безпеки.

Subaru Forester
Subaru Forester дуже безпечний і надійний. Як бонус йде система повного приводу.

Mazda CX-5
Mazda CX-5 поєднує в собі стильний дизайн із високими показниками безпеки та зручними для користувача технологіями. Технологія Mazda Intelligent Drive Select Technology (Mi Drive), дає змогу налаштовувати водіння для різних доріг і поверхонь.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти